Firma specializata in servicii de curatenie

curatenie profesionalaFirma noastra de curatenie detine un amplu portofoliu de clienti, atat persoane fizice cat si companii, si se bucura de increderea deplina a peste 50 de abonati in fiecare luna, aspecte care denota atat profesionalismul nostru cat si increderea aratata de clienti. Printre serviciile pe care le oferim, enuntam o gama completa de servicii de curatenie pentru locuinte, firme sau chiar spatii industriale de mare anvergura.

In randurile care urmeaza, o sa va prezentam in mod detaliat un segment particular privind serviciile oferite de firma noastra si anume serviciile de curatenie dupa constructor. Acest tip de serviciu se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor de constructii cele mai des intalnite situatii in care clientii apeleaza la curatenia dupa constructor fiind urmatoarele:

  • Esti proprietarul unei locuinte recent construite sau modernizate? Apeleaza cu incredere la echipa noastra specializata in servicii de curatenie si te ajutam sa iti pregatesti mutarea in noul imobil in conditii impecabile din punct de vedere al curateniei sau al igienei.
  • Detii o firma de constructii sau reparatii si ai nevoie de servicii conexe prin care sa beneficiezi de o curatenie dupa finalizarea sarcinilor? Nimic mai simplu, opteaza pentru serviciile noastre de curatenie si te ajutam sa ai o inaugurare a imobilului in cele mai imaculate conditii. Stim cu totii cat de importanta este curatenia unui imobil recent finalizat, astfel ca este necesar sa nu lasi deoparte acest detaliu si sa optezi pentru serviciile unor profesionisti

Suntem o firma de curatenie veche, cu mare experienta in acest domeniu, iar serviciile noastre privind curatenia dupa constructor se deruleaza in cele mai sigure conditii. Folosind cea mai noua tehnologie si materiale de inalta calitate, iata doar cateva dintre actiunile intreprinse de personalul nostru pe perioada curateniei:

  • Cel mai important moment in elaborarea procesului de curatenie dupa constructor se rezuma la nivelul imens de moloz si praf care se regaseste in diverse incaperi. Echipa noastra reuseste sa elimine molozul in timp record si sa faca toate demersurile pentru curatenia fiecarei zone ale incaperii.
  • Curatarea pardoselii poate fi o actiune anevoioasa, insa acest lucru nu se regaseste si in mentalitatea echipei noastre de curatenie. Optam pentru stergerea suprafetelor din gresie si faianta cu solutii speciale, curatam in mod eficient mochetele si covoarele, aspiram parchetul si il stergem pentru a-i reda stralucirea.
  • Ferestrele si usile sunt componente ale unei incaperi extrem de des folosite iar curatarea acestora necesita o atentie sporita. Asiguram stergerea geamurilor si indepartarea urmelor de vopsea sau tencuiala, redam stralucirea sticlei pe ambele fete ale ferestrelor, stergem in mod eficient praful si murdaria acumulata pe tocurile ferestrelor sau usilor si reusim sa finalizam procesul de curatare prin folosirea unor solutii speciale pentru o igienizare sporita.
  • Peretii sunt, probabil, cei mai afectati in urma serviciilor oferit de un constructor, astfel ca se pot acumula diverse pete extrem de greu de indepartat. Fie ca dispuneti de pereti acoperiti de un strat de vopsea lavabila, de un tapet sau chiar de faianta, avem solutii optime pentru curatarea lor si redarea stralucirii de altadata.
  • Suntem o firma de curatenie careia ii place sa fie atenta la detalii, iar tocmai aceasta caracteristica ne-a oferit un standard foarte inalt in randul firmelor de specialitate. Reusim sa tinem cont de aparatura electrocasnica prezenta intr-o incapere, de obiectele de mobilier, de elementele de ordin electric sau chiar de accesorii, astfel ca oferim servicii de curatenie profesionale pentru toate aceste obiecte si satisfacem cele mai avansate cerinte venite din partea clientilor nostri.

Pentru a percepe intocmai serviciul pus la dispozitie si elementele care ne caracterizeaza activitate, va invitam sa vizitati site-ul nostru curatenieoffice.ro  si sa descoperiti amanunte importante din domeniul curateniei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s