Alege o firma profesionala de curatenie

Operatiunea ”Casa Luna”

Curatenia generala poate avea efecte beneficice  asupra starii tale de spirit, a sanatatii si asupra randamentului in activitatile zilnice. Asa ca, o data la cateva luni trebuie sa te pregatesti, sa-ti faci un plan inainte de inceperea acestei activitati. In primul rand, asigura-te ca ai timp si chef sa faci acest lucru, pentru ca poti sa evadezi destul de simplu, daca apelezi la o firma profesionala de curatenie.

images (1)

Din moment ce primavara este pe-aproape, ne vom rezuma la curatenia specifica de primvara. Practic se incheie perioada de hibernare, iar dupa lunile friguroase de iarna, o reimprospatare a locuintei este binevenita. Iar daca primavara este un anotimp atat de frumos si casa ta ar trebui sa fie la fel. Poate inceputul este un pic mai greu, dar dupa aceea iti intri in ritm. O recomandare pe care o pot face din experienta proprie ar fi sa asculti muzica cand trebaluiesti prin casa, vei observa ca ai mai mult elan si spor. La o curatenie generala, putina organizare nu strica, ci te va ajuta sa faci treburile pe rand, intr-un timp mai scurt.

Cu ce incepi si de unde?

In primul rand, te asiguri ca ai in casa toate solutiile si uneltele necesare, ca sa nu fie nevoie sa pleci la supermarket in timpul procesului, pentru ca irosesti timp si nu acesta este scopul. Scopul este sa fim cat mai eficienti, sa avem totul la indemana. Ai grija sa cumperi solutii cu miros placut, care sa nu-ti displaca. Daca doresti sa ai o casa cu miros de primavara, poti alege produse care contin lacramioara sau lavanda, cea din urma fiind cunoscuta in mod deosebit pentru proprietatile relaxante pe care le detine. Din moment ce am avut grija sa achizitionam tot ceea ce ne trebuie ne putem apuca de treaba. Pentru a nu munci de pomana, curatenia se incepe de sus in jos, de la tavan la podea. Mai intai veti curata lustrele si tapetul, iar mai apoi continuati cu obiectele de mobilier joase, pana ajungeti la parchet. Pe suprafetele orizontale, intotdeauna se depune mai mult praf, de aceea trebuie sa le acordati o mai mare atentie fata de suprafetele verticale.

Vrei mai mult timp pentru tine?

Curatenie si iar curatenie. Primivara. Afara soarele e prietenos, pomii sunt verzi, albinele zumzaie, parca ar merge mai bine o plimbare in parc. Foarte simplu, intri pe internet si cauti o firma profesionala de curatenie. Firmele de curatenie ofera o gama larga de servicii si iti pun la dispozitie  solutii avantajoase de curatenie. Solutiile si echipamentele  folosite de o firma profesionala de curatenie nu se compara cu matura sau aspiratorul nostru. Echipele de curatenie sunt alcatuite din oameni cu experienta, care iti vor face casa luna,  conform instructiunilor lasate de tine. Unii ar spune ca este doar un moft, dar in fapt este o investitie minunata, pentru ca ar trebui sa ne bucuram mai mult de viata, de cei dragi si de tot ceea ce ne inconjoara.

Chiar daca ti-ai facut un plan de a face curatenie, ai ales sa chemi o menajera sau ai apelat la o firma profesionala de curatenie, nu uita ca la final, cand totul este improspatat, sa adaugi si  cateva aranjamente de flori naturale. Iti vor da o stare de bine si un zambet prelung.

Spor la curatenie!

Leave a comment